X
Haberler
Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi - II Hibe Programı Bilgilendirme Günleri

Published on 22 Eylül 2014 Pazartesi

Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi - II Hibe Programı Bilgilendirme Günleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın program otoritesi olduğu Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında finanse edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın operasyonel faydalanıcısı olduğu "Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Hibe Programı" teklif çağrısı 11.09.2014 tarihinde yayınlanmıştır. Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Hibe Programı'nın genel hedefi hayat boyu öğrenme için uyumlu ve kapsamlı stratejilerin geliştirilmesinin ve uygulanmasının teşvik edilmesidir.

Hibe rehberinde yer alan potansiyel başvuru sahipleri:

  • Eğitim, mesleki eğitim ve öğretim, hayat boyu öğrenme, vb. teklif çağrısıyla ilgili alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları (STK) veya

  • Profesyonel kuruluşlar (ticaret ve/veya sanayi odaları, esnaf ve sanatkâr odaları, iş destek kuruluşları, memur sendikaları/konfederasyonları, işveren sendikaları/konfederasyonları, işçi sendikaları/konfederasyonları, organize sanayi bölgeleri (OSB), KOBİ temsilcisi kuruluşlar gibi),

  • Halk eğitim merkezleri,

  • Olgunlaşma enstitüleri,

  • Mesleki eğitim merkezleri,

  • Turizm eğitim merkezleri,

  • Sürekli eğitim merkezleri,

  • Meslek yüksekokulları.

  • Avrupa Komisyonu Mali Tüzüğü Uygulama Kurallarının 43. maddesi ile tanımlanan Uluslararası (hükümetler arası) kuruluşlardır.

Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II Hibe Programı kapsamında başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacı ile 22 Eylül 2014 ve 1 Ekim 2014 tarihleri arasında, Ankara, Eskişehir, İstanbul, Gaziantep, Samsun, Malatya, Antalya ve İzmir illerinde bilgilendirme günleri düzenlenecektir. Bilgilendirme günlerine katılmak isteyen katılımcılar http://kayit.ikg.gov.tr/info/hayatboyuogrenme2 adresinde yer alan elektronik kayıt formunu doldurmak sureti ile programa katılım sağlayabileceklerdir.

Hibe başvuru rehberi ve eklerine http://ihale.ikg.gov.tr/list.aspx?lang=tr adresinden ulaşılabilir.

 

AB ile ilgili güncel hibe duyurularını http://www.yereldeab.org.tr Hibe Duyuruları kısmından, ilimizdeki  AB Daimi temas noktası ile ilgili çalışmaları http://www.yereldeab.org.tr/iller/diyarbakır sayfasından ve Valiliğimiz AB Daimi Temas Noktası Resmi Facebook sayfası http://www.facebook.com/abdiyarbakir ve Twitter hesabından http://twitter.com/abdiyarbakir takip edebilirsiniz.

 

Sayfa Görüntülenme Sayısı (3799)
Print

İndirilebilir Dökümanlar

Etkinlik Takvimi
«Temmuz 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv

 

Bizi Takip Edin !