X
Haberler
İstanbul Ticaret Odası Tarafından Gerçekleştirilen "İki Kıtanın Buluşması" Konferansı

Published on 26 Mart 2011 Cumartesi

İstanbul Ticaret Odası Tarafından Gerçekleştirilen "İki Kıtanın Buluşması" Konferansı

25 Mart 2011 tarihinde İstanbul Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde 13 ülkeden 14 ortağın katıldığı ‘'Türkiye'de AB Projeleri ve Yaygınlaştırılması'' konulu bir konferans düzenlenmiştir.Konferansta AB Projeleri (başvuru süreci, ortak arama, proje yönetimi vb.) ve AB Projelerinin Yaygınlaştırılması konularında bilgi verilmiş, düzenlenen proje fuarında çeşitli AB projeleri tanıtılmıştır.

Konferansta, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Proje Uygulama Başkanı Sayın Bülent ÖZCAN, AB Hibe Programları ile ilgili bir sunum gerçekleştirmişlerdir. Düzenlenen proje fuarında Avrupa Birliği Genel Sekreterliği'nin standı büyük ilgi görmüştür.  

1 Ocak 2010 tarihi itibariyle yürütülmeye başlanan ‘'CENTER-Competence,Cooperation and  Communication in the C-ENTER of the Dissemination and Exploitation of EU Projects'' konulu Key Action 4 projesinde  İstanbul Ticaret Odası ortak olarak yer almaktadır.

‘'CENTER-Competence,Cooperation and  Communication in the C-ENTER of the Dissemination and Exploitation of EU Projects'' isimli projenin başvurusu ENTER (Avrupa Birliği Projelerinin Transferi ve Yaygınlaştırılmasına ilişkin bir bilgi ve iletişim ağı olan Avusturya merkezli kuruluş) tarafından Hayat Boyu Öğrenme Programı altında yapılmıştır. Proje kapsamında farklı ülkelerde çeşitli programlar yürütülecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.c.enter-network.eu/

Sayfa Görüntülenme Sayısı (3911)
Print
Etkinlik Takvimi
«Ocak 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Arşiv

 

Bizi Takip Edin !