X
Haberler
Kayseri Erciyes Üniversitesi’nin Başvuru Sahibi Olduğu “Tekstil Destek Elemanı Yetiştirme Projesi”nin Açılış Ve Basın Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Published on 12 Mayıs 2016 Perşembe

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nin Başvuru Sahibi Olduğu “Tekstil Destek Elemanı Yetiştirme Projesi”nin Açılış Ve Basın Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nin başvuru sahibi olduğu “Tekstil Destek Elemanı Yetiştirme Projesi”nin açılış ve basın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Erciyes Üniversitesi’nin başvuru sahibi olduğu ve Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi (PYE II) Programı kapsamında Avrupa Birliğinden hibe almaya hak kazanan, Tekstil Destek Elemanı Yetiştirme Projesi’nin Açılış ve Bilgilendirme Toplantısı ERÜ Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Ticaret Odası ve Melikgazi Halk Eğitim Merkezi’nin ortak, KARSU Tekstil, GÜRKAR Tekstil ve ÇILGA Tekstil’in ise iştirakçi olarak katıldığı projenin özel hedefinin; Kayseri’deki eğitimli işsiz gençlerin sektördeki bilgi, beceri, mesleki ve girişimcilik niteliklerini geliştirerek kendi iş yerlerini kurmalarını sağlamak veya istihdam edilebilirliklerini arttırmak olduğu söylendi.

 

Projeyle ilgili detaylı bilgiye http://www.tedey.org/ adresinden ulaşılabilirsiniz.

Sayfa Görüntülenme Sayısı (4499)
Print
Etkinlik Takvimi
«Nisan 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Arşiv

 

Bizi Takip Edin !