X
Haberler
Ordu'da TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Published on 13 Ekim 2015 Salı

Ordu'da TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ordu İl Koordinatörlüğü,  Ordu Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu konferans salonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi, Perşembe Belediyesi, DOKA Ordu Yatırım Destek Ofisi ve STK temsilcilerine IPARD programı hibe destekleri hakkında bilgilendirme sunumunda bulundu.

Konferans salonundaki bilgilendirme sunumunda, TKDK Ordu İl Koordinatörlüğü temsilcisi, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak, IPARD hibe programını organize ettiklerini belirterek, programda amacın yatırımcıları desteklemek, yapılan yatırımların Avrupa Birliği normlarına uygun hale gelmesini sağlamak, dolayısıyla, kalite, verim ve uygun istihdamı sağlayarak uzun ömürlü işletmeler oluşturmak olduğunu ifade etti. Ayrıca IPARD programı dâhilinde açılacak olan hibe başlıkları hakkında bilgi verdi.

Ordu Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu İl Koordinatörü Ümit ŞENER ise bilgilendirme toplantısı için katılımcılara ve  TKDK Ordu İl Koordinatörlüğü temsilcisine teşekkürlerini sunarak IPARD desteklerinden yararlanmanın Ordu ili için önemine vurgu yaptı. 

Sayfa Görüntülenme Sayısı (3353)
Print
Etkinlik Takvimi
«Ocak 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Arşiv

 

Bizi Takip Edin !