X
Haberler
9 Mayıs Avrupa Günü Kutlamaları Kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu Sivas’taydı

Published on 11 Mayıs 2015 Pazartesi

9 Mayıs Avrupa Günü Kutlamaları Kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu Sivas’taydı

9 Mayıs Avrupa Günü kutlama programı kapsamında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle dünyaca ünlü Antakya Medeniyetler Korosu tarafından konser programı düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Vali Alim Barut, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Jochen Schmidt ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda ilk olarak AB tarafından desteklenen projelerin uygulanması sırasında çekilmiş fotoğraflardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ardından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen konsere geçildi.

Yılmaz Özfırat’ın şefliğinde 3 semavi dine mensup kişilerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu farklı din ve dillerden eserler seslendirdi. Koronun seslendirdiği bülbül kasidesi, çıkayım kaleye bir akşamüstü ve İzmir marşıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. "Barış ve kardeşlik için seslendirilen" eserlerle konser sona erdi.

 

Sayfa Görüntülenme Sayısı (3007)
Print
Etkinlik Takvimi
«Nisan 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Arşiv

 

Bizi Takip Edin !