Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası'na İtalya'dan Ziyaret
10-15 Ocak 2011 tarihlerinde Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası'nın organize ettiği Proje Hazırlık Ziyaretine İtalya'dan Bölgesel Proje koordinatörleri katıldı. Bir hafta boyunca değişik konular üzerinde projeler geliştirilerek farklı alanlarda 10 projenin ortaklığı kuruldu.
Programda hem Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası adına hem de diğer kurumlar adına kültürel miras, yetişkinlerin eğitimi, iş dünyasına kalifiye eleman yetiştirme, bilgisayar sektörünün incelenmesi, muhasebeciliğin geliştirilmesi, dinler arası diyalog ve insan haklarının geliştirilmesi, fen bilimleri ve matematik alalarında öğrencilerin yaşadığı zorluklar ve çıkış yolları, ülke bayraklarının tarihi ve milli marşlar, sürdürülebilir kalkınma, sebze ve meyvelerin yetiştirilmesinin öğrencilere öğretilmesi konularında 10 projede ortaklık kurulmuştur.
İtalya'da bölgesel koordinatör olan Anna Maria Annaloro ve Maria Angela Marramaldo gerçekleştirilen programdan çok memnun olarak ayrılmıştır.
Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası sorumlusu H.İbrahim Ertekin, Proje merkezinin farklı projelere ortaklık kurulması adına yapılan bir haftalık toplantının çok verimli geçtiğini ve farklı projelerde ortaklık kurulmasının memnun edici olduğunu dile getirdi. Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası, proje hazırlayanların, önlerinin açılmasında ve proje rehberliği konularında her zaman yardımcı olduklarını belirtti.
Yapılan sertifika töreninde İtalyan koordinatörler Anna Maria Annaloro ve Maria Angela Marramaldo'ya ve AB Daimi Temas Noktası uzmanları Bilsev GÜRSAN, Durmuş SEVİNDİK'e sertifikaları Denizli Valiliği AB Daimi Temas Noktası sorumlusu H.İbrahim ERTEKİN tarafından verilmiştir.